Skip to main content

Resepti | Stritzel juustolla, kirsikkatomaatilla ja jalapenolla

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Stritzel juustolla, kirsikkatomaatilla ja jalapenolla

Koostumus

Helppoa hiivataikinaa
Koostumus

500 g maitoa
800 g jauhoja
120 g sokeria
120 g voita
paketti kuivahiivaa (12 g)
suolaa
 
Täyte
200 g savustettua kinkkua
200 g kirsikkatomaatteja
150 g juustoraastetta
50 Jalapeno-viipaletta
1 muna stritslien sivelemiseen

Valmistelu | Esikohotettu hiivataikina

Kuumenna maito noin 50 asteeseen. Lisää kulhoon sokeri, kuivahiiva ja puolet jauhoista. Sekoita tämä määrä maitoon ja anna kohota liinan alla 20 minuuttia. Lisää nyt loput jauhot ja sulatettu voi sekä ripaus suolaa ja vaivaa se yhteen. Ripottele sitten taikinaan jauhoja ja anna kohota lämpimään liinan alle. Tunnin kuluttua taikina on noin kaksinkertaistunut.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan