Resepti | Ruisleipä
JOULU

Ainesosat:
300 g Kaarlin tilan täysjyväruisjauhoa
200 g täysjyvävehnäjauhoja
10 g kuivahiivaa
20 g mustaa elintarvikeväriä
350 ml vettä
10 g suolaa
Valmistelu:
Ruisleivän tekeminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä se aluksi näyttää. Vaikka on totta, että ruisleivän tekeminen hapantaikinalla vie monta kertaa enemmän aikaa kuin sen tekeminen hiivalla. Tässä reseptissä ruisl...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.