Resepti | Pistaasipallot
JOULU

Ainesosat:
1,5 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 dl mantelimaitoa
2 dl tomusokeria
noin 2 rkl kylmää vettä
50 g tummaa suklaata koristeeksi
Valmistelu:
Ota ensin kuoritut pistaasipähkinät ja mantelit ja murskaa ne varovasti, mutta muista, että pähkinät eivät saa muuttua liian hienoksi jauheeksi - niiden tulee silti olla havaittavissa koostumuksessa. Näin saa...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.