Skip to main content

Resepti | Paistettua kanaa hedelmillä, kurpitsalla ja rouheilla täytettynä

JOULU
Resepti | Paistettua kanaa hedelmillä, kurpitsalla ja rouheilla täytettynä

Ainesosat:

1 virolainen broileri
100 g ohrarouhetta
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
80 g kuorittua ja hienonnettua kurpitsaa
1 pienempi omena
1 rkl kuivattuja karpaloita
2 rkl punaviinietikkaa
5 tuoretta lehtiä tai 1 tl kuivattua salviaa*
15 g voita
Suolaa
Pippuri

Valmistelu:

Liota rouheet vedessä yön yli....

Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.

MAKSULLISET PAKETIT

Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

1 kuukausi

4€/Kuukausi

Pääsy kaikkiin maksullisiin artikkeleihin 1-kuukaudeksi

3 kuukautta

6€/3 Kuukautta

Pääsy kaikkiin maksullisiin artikkeleihin 3-kuukaudeksi