Resepti | Paistettua kanaa hedelmillä, kurpitsalla ja rouheilla täytettynä
JOULU

Ainesosat:
1 virolainen broileri
100 g ohrarouhetta
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
80 g kuorittua ja hienonnettua kurpitsaa
1 pienempi omena
1 rkl kuivattuja karpaloita
2 rkl punaviinietikkaa
5 tuoretta lehtiä tai 1 tl kuivattua salviaa*
15 g voita
Suolaa
Pippuri
Valmistelu:
Liota rouheet vedessä yön yli....
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.