Miten nuoret pärjäävät verimakkaran tekemisessä?
JOULU

Verimakkarat ovat pöydällämme lähes joka vuosi. Mutta miten teet itse verimakkaroita? Maaseutukauppa laittoi nuoret johtajat koetukselle ja esitti heille haasteen! Katso videolta, kuinka he tekivät sen.
Resepti ja prosessi
3 kiloa verimakkaraa varten tarvitset:
2,5 litraa vettä
1 litra verta
1 kg ohrarouhetta
500 g savustettua pekonia,
suola...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.