Resepti | Mantelikakku
JOULU

Ainesosat:
150 g Voita
2 dl Sokeria
2 kpl kananmuna
2 dl jauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
200 g manteleita (jauhettu)
Valmistelu:
Tässä reseptissä ensimmäinen askel on ottaa huoneenlämpöinen pehmeä voi ja sokeri, ja tavoitteena on sekoittaa ne keskenään kuohkeaksi ja vaaleaksi. Tämän prosessin aikana on tärkeää, että voi on riittävän pehmeää, jotta sokeri sek...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.