Resepti | Kuuma suklaajuoma
JOULU

Ainesosat:
Maito (250 ml)
50 grammaa tummaa, 70 % suklaata
1 tl hunajaa
ripaus kanelia
ripaus vaniljasokeria.
Kermavaahtoa
Valmistelu:
Aloita lämmittämällä maitoa miedolla lämmöllä varmistaen, ettei se kiehu tai pala pohjasta. Maidon tulee saavuttaa tasaisen lämmin lämpötila, joka sopii suklaan lisäämiseen. Aloita seuraavaksi hienonnetun suklaan tai suklaalastuje...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.