Resepti | Kanelirulla
JOULU

Taikinassa:
2,5 dl maitoa
25 g hiivaa
100 g sokeria
1 tl suolaa
450 g jauhoja
100 g huoneenlämpöistä voita
Täyte:
100 g huoneenlämpöistä voita
100 g sokeria
5 tl jauhettua kanelia
1 rkl kaneli-sokeriseosta (täytteen ripottelemiseen)
Valmistelu:
Tämä resepti sisältää klassisen hiivataikinan valmistus- ja leivontaprosessin, jossa tulee kiinnittää huomiota sekä oik...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.