Resepti | Joulukakku pähkinöillä ja hedelmillä

Ainesosat:
150 g pehmeää huoneenlämpöistä 80 % voita
150 g pehmeää huoneenlämpöistä 80 % voita
1,5 dl sokeria
3 isoa munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
1,5 dl konjakkia tai rommia
1 litra erilaisia hienonnettuja pähkinöitä (esim. cashewpähkinät, saksanpähkinät, hasselpähkinät) ja kuivattuja hedelmiä hienonnettuna (esim. aprikoosit, kuivatut hapankirsikat, kuivatut karpalot, rus...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.