Resepti | Jouluinen Pavlova puolukkahillolla

Marenkipohja:
4 munanvalkuaista
200 g sokeria
1 tl maissitärkkelystä
1 tl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
Kerma:
250 ml kermavaahtoa
200 g mascarponejuustoa
2-3 rkl tomusokeria (maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria
Puolukkatäyte:
200 g puolukkahilloa (mieluiten hieman happamampaa ja vähemmän makeaa hilloa)
Valmistelu:
Kuumenna uuni 120 asteeseen ja peitä u...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.