Resepti | Helppo jälkiruoka piparkakkujen kera
JOULU

Ainesosat:
2 dl rahkakermaa
200 g mascarpone-tuorejuustoa
1 rkl sokeria
1/4 tl kanelia
10 piparkakkua
Valmistelu:
Valmista jälkiruoka ottamalla ensin kulho ja lisäämällä siihen rahkakerma ja tuorejuusto. Nämä kaksi komponenttia on sekoitettava huolellisesti keskenään, kunnes seoksesta tulee tasainen ja kermainen. Koska rahkakerma ja tuorejuusto...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.