Resepti | Gluteenittomat tattarijauhoista tehdyt piparkakut tai Kai-piparkakut

Ainesosat:
200 g Pajumäen tilan luomuvoita
2 dl tumma ruusu siirappia (käytin TÄTÄ DanSukker sokeriruokosiirappia)
2 rkl piparkakkumaustetta
2 munaa
400 g Tõrvaaugu Luomutilan raakatattarijauhoja
100 g mantelijauhoa
2 rkl raakakaakaonnibsiä
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
Valmistelu:
Itse resepti on yksinkertainen j...
200 g Pajumäen tilan luomuvoita
2 dl tumma ruusu siirappia (käytin TÄTÄ DanSukker sokeriruokosiirappia)
2 rkl piparkakkumaustetta
2 munaa
400 g Tõrvaaugu Luomutilan raakatattarijauhoja
100 g mantelijauhoa
2 rkl raakakaakaonnibsiä
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
Valmistelu:
Itse resepti on yksinkertainen j...
Tämä artikkeli on luettavissa vain maksullisen tilauksen omaaville käyttäjille. Saat pääsyn valitsemalla sopivan tilauspaketin alta.
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään
MAKSULLISET PAKETIT
Jos haluat käyttää kaikkea maksullista sisältöämme, valitse jokin alla olevista paketeista. Kun olet tilannut paketin, se uusiutuu automaattisesti tilauskauden lopussa. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.