Resepti | Vinaigrette

Ainesosat:
100 g keitettyä porkkanaa
300 g keitettyjä perunoita
200 g keitettyä punajuurta
300 g hapankaalia (purista kuivaksi tarvittaessa)
200 g suolakurkkua tai kurkkukurkkua
150 g hienonnettua sipulia
Sinappi-öljykastike:
5 rkl öljyä
2 tl sinappia
0,5 tl 30 % etikkaa tai vähän sitruunamehua
suolaa
sokeria
mustapippuria
Valmistelu:
Keitetyt, jäähdytetyt ja kuoritut perunat, punajuuret ja porkkanat leikataan kuutioiksi. Lisää hienonnettu hapankaali, sipuli ja suolakurkkukuutiot sekä hienonnettu sipuli. Mausta vihannekset suolalla ja lisää sitten sinappi-öljykastike. Sekoita varovasti isossa kulhossa. Anna marinoitua vähintään tunnin ajan.
100 g keitettyä porkkanaa
300 g keitettyjä perunoita
200 g keitettyä punajuurta
300 g hapankaalia (purista kuivaksi tarvittaessa)
200 g suolakurkkua tai kurkkukurkkua
150 g hienonnettua sipulia
Sinappi-öljykastike:
5 rkl öljyä
2 tl sinappia
0,5 tl 30 % etikkaa tai vähän sitruunamehua
suolaa
sokeria
mustapippuria
Valmistelu:
Keitetyt, jäähdytetyt ja kuoritut perunat, punajuuret ja porkkanat leikataan kuutioiksi. Lisää hienonnettu hapankaali, sipuli ja suolakurkkukuutiot sekä hienonnettu sipuli. Mausta vihannekset suolalla ja lisää sitten sinappi-öljykastike. Sekoita varovasti isossa kulhossa. Anna marinoitua vähintään tunnin ajan.

Teksti/design: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Kuvat: istockphoto.com
Lue ja katso kaikki reseptit RUOKANTA POHJOISMAASSA -osiosta

Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Jos haluat julkaista mainoksen,
ota meihin yhteyttä
Jatka lukemista
Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan