Resepti | Tuorejuusto voikerma
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
200 g huoneenlämpöistä tuorejuustoa
100 g huoneenlämpöistä voita
150-200 g tomusokeria (maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria tai vaniljauutetta (valinnainen)
Valmistelu:
Aloita pehmeällä voilla, joka on muuttunut kermaiseksi huoneenlämmössä. Vatkaa se vatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi, mikä kestää noin 2–3 minuuttia. Lisää huoneenlämpöinen tuorejuusto vaahdotettuun voin joukkoon ja vatkaa seos tasaiseksi ja silkkiseksi. Vältä ylivaahdottamista, jotta kermasta ei tule liian juoksevaa. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri tai vaniljasokeri. Sekoita aluksi alhaisella nopeudella, jotta tomusokeri ei pölyttyisi, ja lisää sitten nopeutta, kunnes kerma on tasaista. Maista kerma ja lisää tarvittaessa sokeria halutun makeuden saavuttamiseksi. Jos kerma tuntuu liian pehmeältä, anna sen kovettua hieman jääkaapissa ennen käyttöä.
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.