Skip to main content

Resepti | Sianlihahyytelö

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Porsaan sisäfilettä
Ainesosat:

1 kg sianlihaa (esim. potkaa, lapaa tai sorkkaa)
2 porkkanaa
1 sipuli
2 laakerinlehteä
10 mustapippuria
2 tl suolaa
3-4 valkosipulinkynttä
1,5 l vettä
Valmistelu:

Laita sianliha kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja kuori pinnalle nouseva vaahto. Lisää kuoritut ja pilkotut porkkanat, sipuli, laakerinlehdet, mustapippurit ja suola. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 3–4 tuntia, kunnes liha on täysin mureaa. Poista lihat kattilasta ja siivilöi liemi. Hienonna tai revi liha pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon murskatut valkosipulinkynnet. Asettele liha kulhoihin tai muotteihin ja kaada päälle siivilöity liemi. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai yön yli.
Tarjoile sinapin ja leivän kera.
KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan