Skip to main content

Resepti | Shish kebab etikkamarinadissa

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Shish kebab etikkamarinadissa
Ainesosat:

1 kg porsaan niskakyljystä
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 tl merisuolaa
rouhittua mustapippuria
1 tl sokeria
2 rkl 30 % etikkaa
1 dl vettä
öljy

Valmistelu:

Leikkaa porsaan niskakyljys noin 3x3 cm:n paloiksi. Laita liha astiaan. Viipaloi sipuli ja hienonna valkosipuli ja lisää lihaan. Laimenna etikka 1 dl:aan vettä ja lisää lihaan. Lisää suola, sokeri ja rouhittu mustapippuri. Voit myös murskata sen käsin. Anna lihan marinoitua ainakin yön yli tai koko päivän. Pujota liha vartaalle, lorauta hieman öljyä ja grillaa kuumalla hiilillä.
KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan