Resepti | Shish kebab etikkamarinadissa
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
1 kg porsaan niskakyljystä
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 tl merisuolaa
rouhittua mustapippuria
1 tl sokeria
2 rkl 30 % etikkaa
1 dl vettä
öljy
Valmistelu:
Leikkaa porsaan niskakyljys noin 3x3 cm:n paloiksi. Laita liha astiaan. Viipaloi sipuli ja hienonna valkosipuli ja lisää lihaan. Laimenna etikka 1 dl:aan vettä ja lisää lihaan. Lisää suola, sokeri ja rouhittu mustapippuri. Voit myös murskata sen käsin. Anna lihan marinoitua ainakin yön yli tai koko päivän. Pujota liha vartaalle, lorauta hieman öljyä ja grillaa kuumalla hiilillä.

Teksti/design: KODIN UNELMAT | S.Heinmets, J.Gotta | Kuvat: dreamstime.com
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.
Jatka lukemista
Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan