Skip to main content

Resepti | Rosolje

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Rosolje

Rosolje on suosittu virolainen juhlaruoka - herkullinen punajuuri-perunasalaatti. Tämä on loistava ruokalaji, joka voidaan valmistaa etukäteen. Se maistuu vielä paremmalta, kun maut ehtivät sekoittua ja säilyvät peitettynä jääkaapissa jopa 3 päivää. Koristele juuri ennen tarjoilua.

Koostumus

400 g punajuurta (keitetty)
200 g perunoita (keitettyjä)
200 g porkkanaa (keitetty)
2 kpl Sillifilettä
2 kpl suolakurkkua
2 kpl Happamia omenoita
200 g porsaanpaistia tai keitettyä naudanlihaa
3 kpl kananmuna (keitetty)
5 dl Paksua smetanaa
1 tl suolaa
0,5 tl Vahvaa sinappia

Valmistelu

Leikkaa kaikki salaatin ainekset pieniksi paloiksi, siirrä hieman kananmunaa koristeeksi. Sekoita smetana, sinappi, suola ja sokeri kastikkeen valmistamiseksi. Sekoita hienonnetut ainekset kastikkeen kanssa ja anna makujen tasaantua tunnin tai kaksi. Koristele hienonnetulla munalla.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan