Resepti | Rosolje
Ruoanlaitto | reseptejä

Rosolje on suosittu virolainen juhlaruoka - herkullinen punajuuri-perunasalaatti. Tämä on loistava ruokalaji, joka voidaan valmistaa etukäteen. Se maistuu vielä paremmalta, kun maut ehtivät sekoittua ja säilyvät peitettynä jääkaapissa jopa 3 päivää. Koristele juuri ennen tarjoilua.
Koostumus
400 g punajuurta (keitetty)
200 g perunoita (keitettyjä)
200 g porkkanaa (keitetty)
2 kpl Sillifilettä
2 kpl suolakurkkua
2 kpl Happamia omenoita
200 g porsaanpaistia tai keitettyä naudanlihaa
3 kpl kananmuna (keitetty)
5 dl Paksua smetanaa
1 tl suolaa
0,5 tl Vahvaa sinappia
Valmistelu
Leikkaa kaikki salaatin ainekset pieniksi paloiksi, siirrä hieman kananmunaa koristeeksi. Sekoita smetana, sinappi, suola ja sokeri kastikkeen valmistamiseksi. Sekoita hienonnetut ainekset kastikkeen kanssa ja anna makujen tasaantua tunnin tai kaksi. Koristele hienonnetulla munalla.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.