Resepti | Raparperikakku
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
200g voita
3 munaa
2½ dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl jauhettua inkivääriä
¼ tl suolaa
2 dl maitoa
500 g raparperia (noin 1 l raparperia)
Pelae kasteluun
2 rkl sokeria
Valmistelu:
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne muna-sokeriseokseen yhdessä jäähtyneen sulatetun voin kanssa. Sekoita lopuksi joukkoon maito. Pese raparperi ja kuori tarvittaessa ohuesti. Leikkaa raparperi ristikkäin ohuiksi viipaleiksi. Sekoita puolet raparperista taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle loput raparperipalat ja sokeri. Paista kakkua uunin keskitasolla 175 asteessa 35-40 minuuttia. Leikkaa hieman jäähtyneenä paloiksi ja tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.