Skip to main content

Resepti | Raparperi mehu

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Raparperi mehu
Raparperi on yksi monien ihmisten suosikkikasveista puutarhassa. Se ilmestyy maagisesti aikaisin keväällä ja maistuu ihanalta kesältä, joka on täynnä täydellistä vaaleanpunaisen sävyä.
Ainesosat
raparperi
vettä
sokeria

Valmistelu
Sekoita suuressa kattilassa vesi ja hienonnettu raparperi korkealla lämmöllä. Kuumenna seos kiehuvaksi. Alenna sitten lämpöä, laita kattila päälle ja anna kiehua 15 minuuttia. Valitse siivilöimiseen keskikokoinen kulho ja siivilöi seos varovasti. Painele raparperipalat varovasti lusikan selällä poistaaksesi mahdollisimman paljon nestettä.
Kun mehu on vielä lämmin, lisää sokeria, kunnes se liukenee. Anna mehun jäähtyä huoneenlämmössä noin 20 minuuttia. Kaada mehu suljettavaan astiaan. Jäähdytä jääkaapissa vähintään useita tunteja ja tarjoa sitten jäiden kanssa. Voit juoda sen suoraan tai yhdistää sen alkoholiin, sitruunamehuun tai kivennäisveteen, lisäämällä sokeria maun mukaan.

 

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan