Resepti | Raakapannukakkuja vuohenjuustolla ja mustikkahunajalla
Ruoanlaitto | reseptejä

Syrnikit ovat suosikkejamme! Jos lisäät klassikkoa suolaisella vuohenjuustolla, tarjoilu hunajan ja jogurtin kanssa luo aivan upean yhdistelmän.
Ainesosat:
200 g paksua rahkaa lehmänmaidosta
150 g vuohen tuorejuustoa
1 muna
2 rkl sulatettua voita
0,5 tl vaniljauutetta tai 1,5 tl vaniljasokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
Voita (kirkastettua) paistamiseen
Tarjoiluun kreikkalaista jogurttia ja mustikkahunajaa
Valmistelu:
Yhdistä raejuusto, vuohenjuusto, muna ja sulatettu voi kulhossa ja sekoita tasaiseksi. Lisää jauhot ja leivinjauheseos ja anna taikinan seistä noin 20 minuuttia - näin jauhot turpoavat ja paistat helpommin. Voit halutessasi lisätä lisää jauhoja. Kuumenna pannu keskilämmölle, lisää voita. Pudota osat taikinasta pannulle isolla lusikalla ja anna niiden kypsyä kullanruskeiksi ennen kääntämistä. Älä työnnä kylkiluita alas lastalla - anna niiden nousta! Pidä ne lämpiminä (esim. 60 C uunissa) tarjoiluun asti. Tarjoa sitten tavallisen jogurtin ja hunajan kanssa!

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.