Resepti | Pizza kastike
Ruoanlaitto | reseptejä

Runsas tomaattipizzakastike valmistetaan kypsentämällä miedolla lämmöllä, kunnes siitä tulee paksumpaa ja kiiltävää. Se on helppo tehdä ja sopii täydellisesti pizza-iltaan.
Koostumus
2 rkl oliiviöljyä
1 pieni sipuli, hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi murskattuna
2 x 400 g tölkkiä hienonnettuja tomaatteja
3 rkl tomaattipyreetä
1 laakerinlehti
2 rkl kuivattua oreganoa
2 tl ruskeaa sokeria
1 pieni nippu basilikaa hienonnettuna
Valmistelu
Kuumenna öljy kattilassa miedolla lämmöllä ja lisää sipuli ja ripaus suolaa. Paista varovasti 12-15 minuuttia tai kunnes sipuli on pehmennyt ja muuttunut läpikuultavaksi. Lisää valkosipuli ja paista vielä minuutti. Kaada joukkoon tomaatit ja soseuta laakerinlehden, oreganon ja sokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja vähennä lämpöä. Hauduta kantta ilman kantta 30–35 minuuttia tai kunnes se on paksuuntunut ja haihtunut. Saadaksesi todella tasaisen kastikkeen, sekoita vatkaimella.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.