Skip to main content

Resepti | Pääomakakku

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Pääomakakku

Ainesosat

150 g huoneenlämpöistä voita
150 g sokeria
3 munaa
suolaa
1 tl vaniljasokeria
200 g pestyjä ja valutettuja kivettömiä rusinoita ja herukoita
240 g vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta

Valmistelu:

Vatkaa huoneenlämpöinen voi sokerin kanssa kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen ja jatka vatkaamista. Lisää suola, vaniljasokeri ja pestyt ja valutetut rusinat. Sekoita leivinjauhe jauhojen joukkoon, lisää sitten jauhot muuhun taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada voideltuun kakkuvuokaan. Tasoita pinta veitsellä tasaiseksi ja tee sitten kakun sisään pieni viilto pituussuunnassa. Paista 160-asteisen uunin keskitasolla noin 80-90 minuuttia, kunnes kakun keskelle työnnetty puinen tikku tulee puhtaana ulos.

Avaa uunin luukku ja anna kakun jäähtyä uunissa.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan