Resepti | Macaron
Ruoanlaitto | reseptejä

Koostumus
140 g mantelijauhoa
50 g tomusokeria
100 g munanvalkuaista
vähän suolaa
180 tomusokeria
140 g mantelijauhoa
50 g tomusokeria
100 g munanvalkuaista
vähän suolaa
180 tomusokeria
Valmistelu
Siivilöi yhteen mantelijauho ja tomusokeri. Aloita valkuaisten vaahdotus ja lisää sokeri vähitellen. Vatkaa, kunnes sekoittimen kärkiin muodostuu huippuja. Ole kärsivällinen! Lisää puolet valkuaisseoksesta mantelijauhojen ja tomusokerin seokseen. Sekoita taittomenetelmällä tasaiseksi tahnaksi ja lisää sitten seuraava valkuaisvaahto. Taikinan tulee olla hieman juoksevaa ja silkkistä ja kuohkeaa. Laita seos letkupussiin ja nosta leivinpaperille 3-5 cm medaljongit. Vapauta ilma napauttamalla levyä suorassa kulmassa pöytää vasten. Anna seistä pöydällä 30-60 minuuttia. Varmista, että huoneessa ei ole paljon kosteutta. Paista 140 asteessa 12-15 minuuttia. Jäähdytä ja poista paperista.
Kerma :
150 g voita
70 g kondensoitua maitoa
100 g mustikkasosetta
Vatkaa pehmeä voi vaahdoksi, lisää kondensoitu maito. Lisää mustikkasose ja sekoita. Kokoa makaronit täytteen kanssa ja jäähdytä tarjoiluun asti.
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.