Skip to main content

Resepti | Macaron

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Makaroneja mm. makaroneja

Koostumus

140 g mantelijauhoa
50 g tomusokeria
100 g munanvalkuaista
vähän suolaa
180 tomusokeria
140 g mantelijauhoa
50 g tomusokeria
100 g munanvalkuaista
vähän suolaa
180 tomusokeria

Valmistelu

Siivilöi yhteen mantelijauho ja tomusokeri. Aloita valkuaisten vaahdotus ja lisää sokeri vähitellen. Vatkaa, kunnes sekoittimen kärkiin muodostuu huippuja. Ole kärsivällinen! Lisää puolet valkuaisseoksesta mantelijauhojen ja tomusokerin seokseen. Sekoita taittomenetelmällä tasaiseksi tahnaksi ja lisää sitten seuraava valkuaisvaahto. Taikinan tulee olla hieman juoksevaa ja silkkistä ja kuohkeaa. Laita seos letkupussiin ja nosta leivinpaperille 3-5 cm medaljongit. Vapauta ilma napauttamalla levyä suorassa kulmassa pöytää vasten. Anna seistä pöydällä 30-60 minuuttia. Varmista, että huoneessa ei ole paljon kosteutta. Paista 140 asteessa 12-15 minuuttia. Jäähdytä ja poista paperista.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan