Skip to main content

Resepti | Kermainen kukkakaalikeitto

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Kermainen kukkakaalikeitto

Koostumus

4 keskikokoista perunaa
1 kg kukkakaalia
1 porkkana
150 g sulatettua juustoa
0,5 dl kahvikermaa
1 rkl voita
1 liemikuutio
valkopippuria
suolaa
savustettua pekonia
tuoretta tilliä

Valmistelu

Leikkaa kukkakaali pienemmiksi kukinnoiksi ja keitä perunoiden kanssa (veden tulee tuskin peittää kasviksia). Lisää liemikuutiot ja anna kiehua pehmeäksi. Lisää keittämisen lopussa hienoksi raastettu porkkana. Kun perunat ja kukkakaali ovat täysin pehmeitä, kaada ison osa vedestä pois (kulhoon tai kannuun) ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää puuron joukkoon sulatettu juusto, voi ja kahvikerma sekä sen verran jäljellä olevaa lientä, että seoksesta tulee sopivan paksuinen sosekeittoon. Lisää suolaa ja valkopippuria maun mukaan ja soseuta kaikki uudelleen perusteellisesti.

 

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan