Resepti | Katkarapuja chili-valkosipuli- ja hunajakastikkeella
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat:
400 g jättikatkarapuja
4 valkosipulinkynttä karkeasti pilkottuna
Nippu korianteria tai persiljaa
Kastike:
2 rkl riisiviinietikkaa (tai limetin mehua)
1,5 rkl hunajaa
1 tl soijakastiketta
1-2 tuoretta chiliä erittäin hienoksi pilkottuna
Tarjoile paahdettujen maapähkinöiden, tuoreen chilin ja soijakastikkeen kanssa.
Valmistelu:
Puhdista katkaravut, älä unohda poistaa jättikatkarapujen selkärangan alle piilevää katkeran makuista suonet.
Sekoita kastikkeen ainekset
Kuumenna öljy syvässä pannussa tai wokissa ja paista valkosipulipalat kullanruskeiksi. Lisää katkaravut ja keitä, kunnes ne ovat juuri kypsiä. Kaada kastike päälle ja kuumenna sekoittaen, kunnes katkaravut ovat juuri kypsiä. Mausta runsaalla tuoreella korianterilla ja tarjoile. Lisää suolaisuutta soijakastikkeella, lisää mausteisuutta jauhetulla chilillä.
Ideoita:
Halutessasi voit tehdä annoksesta täyteläisemmän lisäämällä paistamisen loppuvaiheessa lämpimässä vedessä pehmeiksi liotettuja riisinuudeleita. Lisää valkosipuliin hienonnettu inkivääri.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.