Skip to main content

Resepti | Kasvispiirakka

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Kasvispiirakka
Tarvitset jousivuoan n. 28 cm

Pohja:
1 dl perunamuusijauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
100 g huoneenlämpöistä voita
1 dl jääkylmää vettä

Täyte:
1 pieni kesäkurpitsa
1 sipuli
1/2 punaista paprikaa
6 kirsikkatomaattia
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
0,5 tl suolaa
200 g fetajuustoa
2 dl maitoa tai kananmunaa
1 dl vahvaa juustoraastetta
Valmistelu
Piirakkapohja: Sekoita keskenään perunamuusi, vehnäjauho ja leivinjauhe. Lisää huoneenlämpöinen voi. Lisää kylmä vesi ja sekoita sen verran, että jauhot sekoittuvat. Kauli taikina ohueksi jauhojen avulla. Nosta muottiin ja paina varovasti pohjaa ja reunoja alas. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Pilko paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Leikkaa myös kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja leikkaa tomaatit neljään osaan. Sekoita kasvikset keskenään ja lisää valkosipuli ja suola. Leikkaa fetajuusto paloiksi ja laita puolet kakun pohjalle. Laita päälle kasvisseos ja lisää fetajuustoa. Sekoita munat, maito ja juustoraaste keskenään. Kaada kakun päälle. Paista uunin alatasolla 225 asteessa n. 35 minuuttia.
KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan