Resepti | Kana- ja mozzarellapiirakka
Kategoria RUOKKAA | REseptejä

Koostumus
PERUS: Murotaikina
Täyte: Mozzarella, tomaatti, kana, sipuli, muna,
Kerma 35%, basilika
Valmistelu
Kauli taikina kevyesti jauhotetulla työtasolla, laita 24 cm avoimen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja laita jääkaappiin lepäämään. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle. Laske uunin lämpötila 180 asteeseen ja paista piirakkaa vielä 20-30 minuuttia, kunnes se on kullanruskeaa ja täyte on hyytynyt.
Teksti/design: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Kuvat: downshiftology.com
Lue ja katso kaikki reseptit RUOKANTA POHJOISMAASSA -osiosta

Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Online-lehti
Scandinavian HOME
- vuodesta 2015 -
Jos haluat julkaista mainoksen,
ota meihin yhteyttä
Jatka lukemista
Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan