Resepti | Juustokakku vadelmilla ja valkosuklaalla
Ruoanlaitto | reseptejä

Pohja:
250 g Digestive-keksejä
100 g voita sulatettuna
Täyte 1:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl sokeria
2 munaa
1 sitruunan raastettu kuori
3 dl vadelmia
Täyte 2:
50 g valkosuklaata
3 dl smetanaa
3 rkl sokeria
Koristeeksi:
Vadelmat
50 g valkosuklaata
Valmistelu:
Murskaa keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella, sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 26 cm kakkuvuoan pohjalle ja anna hyytyä jääkaapissa 30 minuuttia. Paista sitten keksipohjaa 175-asteisessa uunissa 5-6 minuuttia. Vatkaa huoneenlämpöinen tuorejuusto, sokeri, munat ja sitruunankuori keskenään. Sekoita joukkoon vadelmat ja kaada seos kakkupohjan päälle, paista 30-35 minuuttia. Sulata valkosuklaa kuumassa vesihauteessa. Sekoita smetana sokeriin, lisää sulatettu suklaa ja levitä kerma varovasti kakun päälle. Paista vielä 15-20 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja jäähdytä yön yli.
Koristele vadelmilla ja raastetulla suklaalla.
Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.