Skip to main content

Resepti | Juustokakku vadelmilla ja valkosuklaalla

Ruoanlaitto | reseptejä
Resepti | Juustokakku vadelmilla ja valkosuklaalla
Koostumus

Pohja:
250 g Digestive-keksejä
100 g voita sulatettuna

Täyte 1:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl sokeria
2 munaa
1 sitruunan raastettu kuori
3 dl vadelmia

Täyte 2:
50 g valkosuklaata
3 dl smetanaa
3 rkl sokeria

Koristeeksi:
Vadelmat
50 g valkosuklaata

Valmistelu:


Murskaa keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella, sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 26 cm kakkuvuoan pohjalle ja anna hyytyä jääkaapissa 30 minuuttia. Paista sitten keksipohjaa 175-asteisessa uunissa 5-6 minuuttia. Vatkaa huoneenlämpöinen tuorejuusto, sokeri, munat ja sitruunankuori keskenään. Sekoita joukkoon vadelmat ja kaada seos kakkupohjan päälle, paista 30-35 minuuttia. Sulata valkosuklaa kuumassa vesihauteessa. Sekoita smetana sokeriin, lisää sulatettu suklaa ja levitä kerma varovasti kakun päälle. Paista vielä 15-20 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja jäähdytä yön yli.
Koristele vadelmilla ja raastetulla suklaalla.

Teksti/design: KODIN UNELMAT | S.Heinmets, J.Gotta | Kuva: maraswunderland.de

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan