Skip to main content

Resepti | Avaa porkkanapiirakka juustolla

Ruoanlaitto | reseptejä
Scandinavian HOME

Ainesosat

Pohja:
220 g jauhoja
150 g juustoraastetta
150 g voita
3 rkl kylmää vettä

Täyte:
3 sipulia
1 kg porkkanaa
2-3 ruokalusikallista öljyä
1 tl suolaa
4 munaa
3 dl maitoa
0,5 tl mustapippuria

Valmistelu:

Sekoita jauhot, juusto ja pehmeä voi tasaiseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Vuoraa 30 cm vuoka taikinalla ja anna hyytyä jääkaapissa 10 minuuttia. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Silppua sipuli hienoksi täytettä ja raasta keitetyt porkkanat karkealla raastimella. Ruskista sipulit ja lisää porkkanat, mausta suolalla. Vatkaa munat, lisää maito ja suola. Laita porkkanatäyte pohjalle ja kaada munaseoksen päälle. Paista 200 asteessa 25 minuuttia. Jos pidät enemmän juustosta, voit lisätä täytteeseen lisää juustokuutioita ennen paistamista.

KODINUNELMAT

KODIN UNELMAT

Täydellinen koti, täydellinen elämä

Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.

KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.

Jatka lukemista
Ideat ja inspiraatio eivät lopu koskaan