Resepti | Avaa porkkanapiirakka juustolla
Ruoanlaitto | reseptejä

Ainesosat
Pohja:
220 g jauhoja
150 g juustoraastetta
150 g voita
3 rkl kylmää vettä
Täyte:
3 sipulia
1 kg porkkanaa
2-3 ruokalusikallista öljyä
1 tl suolaa
4 munaa
3 dl maitoa
0,5 tl mustapippuria
Valmistelu:
Sekoita jauhot, juusto ja pehmeä voi tasaiseksi. Lisää vesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Vuoraa 30 cm vuoka taikinalla ja anna hyytyä jääkaapissa 10 minuuttia. Paista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Silppua sipuli hienoksi täytettä ja raasta keitetyt porkkanat karkealla raastimella. Ruskista sipulit ja lisää porkkanat, mausta suolalla. Vatkaa munat, lisää maito ja suola. Laita porkkanatäyte pohjalle ja kaada munaseoksen päälle. Paista 200 asteessa 25 minuuttia. Jos pidät enemmän juustosta, voit lisätä täytteeseen lisää juustokuutioita ennen paistamista.

Täällä on vielä paljon mielenkiintoista luettavaa!

KODIN UNELMAT
Täydellinen koti, täydellinen elämä
Jos haluat julkaista mainoksen, ota yhteyttä meihin.
KODIN UNELMAT tuo sinulle inspiroivia kodin sisustusratkaisuja, moderneja sisustustrendejä sekä ajankohtaisia uutisia muotoilun ja arkkitehtuurin maailmasta. Täältä löydät myös herkullisia reseptejä, käytännöllisiä kauneusvinkkejä, puutarhasuunnitteluvinkkejä ja matkailuideoita.